Alguns catalans estem farts!!

enero 23 07:48 2017 Print This Article

Bústia del Lector

Jo, abans quan no es parlava malament d’Espanya, ni de la necessitat de trencar, jo em sentia lligat a tots els catalans. M’agradava formar part d’aquesta comunitat singular. I m’incomodava notablement que es malparlés de Catalunya. En el marc actual, amb dos bàndols clarament enfrontats, molts hem hagut de definir-nos. El soroll del tren del procés, el fum del combustible mal cremat i la velocitat que agafa la màquina en alguns trams, ha fet, que molts catalans no vulguin ni apropar-se a l’andana. Molts catalans estem cansats, estem farts. Certes manifestacions contra l’estat molesten. Certes promeses sorprenen. És a dir, que sempre senyalin el mateix culpable, l’estat. I que sempre esmentin el mateix paradís, la independència, cansa. Cansa molt!. Doncs, hi ha més culpables. Doncs, hi ha altres solucions.(…). Certes actuacions dels secessionistes també molesten: “Les estelades a la passada cavalcada de Vic. I Les estelades a les façanes”. Els símbols particulars, que representen una pretensió il·legal no haurien d’ocupar certs espais, ni integrar-se en certes festes.

Martín Martínez

  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.