EL GOVERN CATALÀ TÉ UN PLA, QUE ÉS UN PROBLEMA.

diciembre 21 07:11 2016 Print This Article

Bústia del Lector

Tots els governs tenen problemes. Però la problemàtica del govern català és diferent. Tots els governs tenen plans per resoldre els problemes. El govern català té bàsicament un pla, que és un problema. (…). Parlo del pla independentista. Un pla que tot i no tenir una base social amplia, s’ha seguit desenvolupant amb mitges veritats. Ara, desfer el relat costa. Quasi tots els governs tenen socis. Però amb els socis del govern català no és negocia. Quasi tots els governs amb els seus socis fan petits o grans passos. El govern català amb la CUP no camina, doncs, sembla que de la CUP, sigui el carro i la carretera. Dit això, vull afegir, que la majoria dels catalans estem cansats: O estem cansats dels enemics del sistema. O cansats del procés. O cansada d’esperar!. Fa uns dies, a TV 8, la Senyora Eulàlia Vintró deia: “Té sentit que aquest govern continuï governant amb aquesta força?. Les actuacions de la CUP m’avorreixen, i fins i tot m’ofenen. Tenen dret a existir, però no haurien de governar, dons no ens representen”. El senyor López Burniol, per la seva part, va dir, que la desobediència s’encomana. Va dir que aquest govern fa temps que malparla de la constitució, de l’estat i de la justícia. Fa temps que els poders públics d’aquest país, en lloc de defensar la llei i l’ordre, menyspreen tot el que sigui espanyol. També va dir que ell fa temps que defensa una consulta acordada.

Martín Martínez

  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.