Detingut un veí de Berga per robatoris de cases i cotxes a Borredà, Berga i Gironella

mayo 17 07:02 2016 Print This Article

mossos-detencioEls Mossos van detenir el passat 22 d’abril a un home de 29 anys, nacionalitat espanyola i veí de Berga com a presumpte autor de set robatoris amb força en cases unifamiliars. Aquest home, no només entrava en els habitatges per emportar-se diners i joies, sinó que a més robava el cotxe dels propietaris que utilitzava per a posteriors furts.

El primer dels robatoris va tenir lloc el 2 d’abril a Sant Fost de Campsentelles. El lladre va accedir de matinada a una casa i robar el cotxe dels inquilins. Fins al dia 22 d’abril aquest fet es va repetir fins a sis vegades més en les localitats de Borredà, Berga i Gironella, i en tres d’aquests robatoris el lladre també va robar un cotxe, a més de joies, diners en metàl·lic i aparells d’electrònica.

El modus operandi que utilitzava era sempre el mateix: primer seleccionava una casa aïllada i accedia forçant una de les finestres amb un tornavís. Un cop a l’interior buscava les claus del cotxe que tingués la família i el sostreia, per tal de desplaçar-se fins a altres cases i entrar a robar.

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Central es va fer càrrec de la investigació que va culminar el 22 d’abril quan van detenir el lladre in fraganti després d’haver comès l’últim robatori.

Cal destacar que la gran majoria dels efectes sostrets, així com els quatre vehicles, van ser recuperats i retornats als seus propietaris legítims.

Després de declarar en seu judicial, el jutge va decretar que el detingut quedés en llibertat amb càrrecs.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.