Sóc un traïdor a la Pàtria

abril 06 14:55 2016 Print This Article

 

Josep Ramon Bosch

Josep Ramon Bosch

Sóc un traïdor a la pàtria. Sóc un botifler, un quintacolumnista i renegat, sóc un vil feixista per defensar la unitat d’Espanya i un criminal racista assenyalat impúdicament des dels mitjans governamentals com culpable de lesa traïció a la pàtria per assistir a un desconegut homenatge a Franco (segons els talibans per fotografies fantasmagòriques); he estat protagonista d’articles insultants per traïdor a la pàtria de part dels columnistes del règim per un suposat “like” en una pàgina web inexistent; m’han acusat d’escriure un llibre nazi inventat entre calentors separatistes; sóc senyalat com col·laboracionista i traïdor a la pàtria per escriure inventades lloances de franquistes i fer vídeos feixistes; he rebut una querella per traïdor a la pàtria acusat d’escriure hipotètics insults  a Toni Albà i amenaces des d’un suposat perfil fals, (de moment la jutgessa ha decidit arxivar les amenaces); he estat objecte de greus calumnies per traïdor a la pàtria i la meva filla ha estat agredida per tenir un pare “feixista”; com sóc un traïdor a la pàtria, la meva residència habitual ha rebut visites dels ultres separatistes (en forma de pintura, petards i simpàtics escrits); han fet una sessió al “Parlament de Catalunya” per reprovar un premi europeu rebut i ser qualificat per un trempat ex-diputat comunista, com un perill per la democràcia i traïdor a la pàtria; m’han fet escarnis públics a la meva vila natal amb concentracions de “demòcrates” assetjant el meu entorn personal per ser un traïdor a la pàtria; un suposat periodista (que no te ni el batxillerat) es prodiga pel principat parlant de la meva persona com un ser malvat, dolent i traïdor a la pàtria; he estat objecte d’insults molt greus per traïdor a la pàtria, des de TV3 en boca d’un element a sou del règim, des de un programa que es dedica a fer lloances a assassins de Terra Lliure –aquest es el nivell-; he rebut desenes de correus electrònics amenaçant-me per traïdor a la pàtria, he estat objecte de trucades anònimes vexatòries –el meu telèfon i el dels meus pares ha estat publicat a molts mitjans separatistes- per traïdor a la pàtria, a la meva empresa han estat centenars les trucades i missatges demanant el meu acomiadament per anar en contra de la llibertat dels catalans i per traïdor a la pàtria, la meva família ha rebut recomanacions de tota mena per que marxem de Catalunya i deixem de perjudicar al “pruces” i de trair la pàtria; en fi tot molt pacífic, divertit, popular, democràtic, espontani, trempat i sobretot catalaníssim i ple d’entusiasme patri.

Sóc un traïdor a la pàtria i n’estic orgullós. Ara ha sortit un llibre que es diu “Perles catalans. Tres segles de col·laboracionistes”, on es citen a 70 catalans, i entre els quals tinc “l’honor” de ser nomenat. Tots ells presentats com els dimonis escuats capaços de les més grans malifetes contra la llibertat de Catalunya, causants de l’opressió dels catalans i de ser uns traïdors a la pàtria. Entre els personatges citats destaquen figures com Josep Pla, Joan Antoni Samaranch, Cambó, Porcioles, Albert Boadella, Félix de Azúa, Rosa Regàs, Carme Chacón, Miquel Roca o Duran i Lleida; per posar només alguns exemples. És cert que s’han oblidat de Salvador Dalí, de Pere Anton Veciana (fundador dels Mossos d’Esquadra), del pare de Lluis Llach, de la tieta de Lluis Llach, dels avis de Lluis Llach, de Lluís Llach de jove, de J.Mª Gironella, dels cosins del Xirinacs, de la família del conseller Comin, de Mossèn Cinto Verdaguer, de l’avi de l’Urtasun , del poeta Viada, de la família de Pere Aragonès, de Isidre Gomà, d’en Goicoechea, d’en Pere Gual, del ministre López Rodó, de Josep Robrenyo, de Mary Santpere, Valentí Castanys o fins i tot s’han descuidat de la família franquista del president Puigdemont. La llista seria llarguíssima, doncs es ben segur que hi han molts més catalans que són traïdors a la pàtria que patriotes.

Sóc un traïdor a la pàtria. A la pàtria del racisme lingüístic i Koiné, sóc un traïdor a la pàtria dels amics de ETA i Terra Lliure, sóc un traïdor a la pàtria dels que exclouen per motius ideològics i supremacistes, són un traïdor a la pàtria de la CUP i JxS que desitgen la ruïna de Catalunya i de Espanya, sóc un traïdor a la pàtria separatista que surt a TV3, sóc un traïdor a la pàtria del “pruces” que generarà frustració i odi.

Ho reconec. Sóc un traïdor a la pàtria, i tu?

 

Josep Ramon Bosch

Historiador

Leer en Castellano

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

14 Comments

 1. ALEX RR
  abril 07, 08:21 #1 ALEX RR

  Excelente articulo. Yo también soy traidor y a mucha honra. Un abrazo y ánimo, personas como tú son mas que necesarias.

  Reply to this comment
 2. Nancy68
  abril 07, 09:53 #2 Nancy68

  Excelente artículo. Felicitaciones por todo su trabajo y gracias por su valentía. No está todo dicho en Cataluña. Cada día más gente está harta de vivir bajo el yugo totalitario del nacionalismo.

  Reply to this comment
 3. perpetuo
  abril 07, 11:03 #3 perpetuo

  Això és el que li diuen els autèntics traïdors. Tot el contrari, és vosté un veritable patriota que posa el seu benestar i fins i tot els dels essers estimats per darrera del bé dels catalans (i de la resta d’espanyols), defensant el millor per a Catalunya i tota Espanya. Enhorabona pel seu magnific article i el meu respecte i admiració.

  Reply to this comment
 4. enricdalmau
  abril 07, 15:26 #4 enricdalmau

  Soc un traidor a la pàtria com Vosté, i amb molta honra

  Reply to this comment
 5. Atrofiado
  abril 07, 16:56 #5 Atrofiado

  Chapeau!!… La leche!!! He utilizado el francés, ahora vienen los que utilizan el nombre en griego para sus teorías supremacistas y me pegan…

  Reply to this comment
 6. Tomàs
  abril 08, 09:00 #6 Tomàs

  Ets un vil feixista pels teus enllaços amb grups i persones feixistes, les teves amenaces a demòcrates i la teva pròpia convicció política. I ho saps. Pots defensar el que vols, no canviarà res.

  Reply to this comment
  • Aleix
   abril 08, 14:44 Aleix

   Senyor Tomàs, sap que va respondre l’escriptor Leonardo Sciascia quan li van preguntar, cóm identifica vosté avui a un feixista? Doncs va dir que els únics feixistes que ell coneixia eren els que no fan altre cosa que anar anomenat feixista als que no pensen com ell….Crec que es pot aplicar la lliçó….

   Reply to this comment
  • Booty-flair
   abril 11, 19:09 Booty-flair

   Els verdaders feixistes ja sabem qui son, i ho demostren amb els seus actes habituals: desfilades, ocupació de l’espai públic, editorials conjunts, asetjament a qui pensa diferent, etc.

   Reply to this comment
 7. Catalunya
  abril 08, 11:59 #7 Catalunya

  botifler!

  Reply to this comment
 8. Eduardo González Palomar
  abril 08, 18:06 #8 Eduardo González Palomar

  Algo no hago bien
  Si omiten mi nombre en las miserables listas de “traidors a la pàtria” que contienen numerosas publicaciones subvencionadas por el régimen independentista de manera directa o indirecta (inundando con ellas ayuntamientos, bibliotecas…) seguro que no es por dedicar poco tiempo y energías a combatir a tantos patriotas de salón emperifollados con señeras o banderas estrelladas que corren por esta tierra en la que nací. Teniendo en cuenta lo expresado anteriormente, no me queda más remedio que admitir que me falta algo más de caletre para hallar el modo de que el próximo paniaguado del sistema político imperante en este rincón de España me incluya en la siguiente enumeración de “traidores a Cataluña”. Para mí sería todo un honor que alguno de estos sujetos me ubicase ideológicamente en las antípodas de Jordi Pujol, Artur Mas, Carles Puigdemont, esa gente de TV3, los del Grup Koiné y todos los independentistas fanatizados que desde instituciones públicas en Cataluña me han conculcado derechos inalienables de modo salvaje y totalitario.

  Reply to this comment
 9. Pipo
  abril 09, 22:16 #9 Pipo

  GRACIAS, Josep Ramon Bosch, por sacrificar TANTO por defender la Justicia… Eres ejemplo e inspiración para todos, nos llamen lo que nos llamen!

  Reply to this comment

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.