L’Audiencia Nacional requereix a Sallent documentació sobre la moció de ruptura amb Espanya

marzo 10 18:33 2016 Print This Article
La moció va ser aprovada per unanimitat

La moció va ser aprovada per unanimitat

L’Audiència Nacional ha requerit avui a l’Ajuntament de Sallent documentació sobre la moció aprovada que dóna suport a la resolució I/XI del Parlament de Catalunya aprovada el 9 de novembre de 2015, en que es va decidir iniciar el procés de ruptura amb la resta d’Espanya.

Segons ha informat l’Ajuntament, els Mossos d’Esquadra s’han presentat aquest matí a les oficines municipals per entregar el requeriment del Jutjat Central de la Instrucció número 2 de l’Audiència Nacional a l’alcalde David Saldoni. En aquest requeriem sol·liciten la moció, la còpia de l’acte de la celebració del ple amb les intervencions dels regidors i la gravació de la secció, així com la còpia dels informes emesos pel secretari/interventor del consistori.

El govern local, segons informa, col.laborarà i facilitarà “el més aviat possible la informació sol·licitada per l’Audiència Nacional, del ple celebrat el 11 de novembre de 2015 en el qual es va aprovar la moció amb unanimitat”. L’alcalde de Sallent considera que “l’Estat espanyol judicialitza novament la política i des de l’Ajuntament ens mantenim ferms amb la defensa de la declaració aprovada”.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.