Un Mosso comença a caminar 3000 quilòmetres per Asier, un nen de Manresa amb tumor cerebral

marzo 07 09:50 2016 Print This Article
Albert Palacio, el passat dijous, a Roma a punt per comneçar a caminar

Albert Palacio, el passat dijous, a Roma a punt per comneçar a caminar

El veí de Granollers, Albert Palacio va iniciar el passat divendres dia 4 a Roma l’aventura de la seva vida: recórrer els 3000 quilòmetres que separen la capital italiana de Santiago de Compostela. I ho fa per una iniciativa solidària. Vol que la seva proesa serveixi per recaptar fons per investigar el Glioma Pontino Intrínsec Difús (DIPG), un tumor cerebral que pateix Asier, el fill de 9 anys d’una companya de Manresa. Per això, l’aventura solidària ha estat batejada com “Un camí per Asier”. A través de la difusió d’aquesta aventura vol recaptar 15.000 euros que serviran per investigar la malaltia. La qüestió, aparentment, no va malament ja que només començar a caminar ja ha aconseguit recaptar a través de la pàgina de l’obra social de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona www.implica-t.org, la meitat dels diners, uns 7.500 euros. Malgrat això, Albert està una mica desanimat ja que tot s’ha obtingut a través de petites aportacions de particulars. Les empreses, pel que sembla, es resisteixen a ajudar. “No aconsegueixo entendre que totes les aportacions realitzades fins ara siguin de particulars, gairebé 7.500 € la meitat de l’objectiu. Cap empresa, cap dels centenars emails enviats, visitat en persona, es a interessat en aquest projecte. La samarreta va neta de publicitat i m’entristeix, com m’entristeix veure que moltes empreses prefereixen tenir en nomina a ex-càrrecs públics, de col·laborar en projectes solidaris i altres paguen milionades en publicitat, que no és bona publicitat la nostra ???? “, es lamentava Albert Palacio a través del compte de Facebook en què va explicant la seva aventura.

Al nen de Manresa de 9 anys, Asier li van diagnosticar fa uns mesos un tumor cerebral anomenat Glioma Pontino Intrínsec Difús (DIPG). És una malaltia incurable que apareix en nens de 5 a 9 anys i de la qual anualment es detecten uns 300 casos a tot el planeta.

“Aquesta malaltia, a dia d’avui és incurable. Només a través de la investigació es poden obrir portes d’esperança per al seu tractament. L’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona és el principal centre a Espanya per a la investigació d’aquest tipus de tumor. Treballen des de fa anys al costat d’altres laboratoris de recerca a nivell internacional per avançar en l’estudi d’aquesta malaltia “, explica Albert Palau per animar a donar per aquesta causa.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.