Detenen un veí de Manlleu per robatoris a masies de Vilanova de Sau

marzo 01 17:17 2016 Print This Article

mossos-detencioEls Mossos d’Esquadra han detingut un home, de 24 anys i veí de Manlleu, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força a l’interior de masies. Els fets es remunten al període comprès entre el 30 de gener i el 14 de febrer quan es van produir tres robatoris amb força en masies de Vilanova de Sau. Durant les investigacions, els Mossos van constatar que les masies eren segones residències i totes tres havien estat violentades de la mateixa manera. El lladre va forçar les portes o finestres amb un tornavís i va provocar importants desperfectes als tancaments i de l’interior se’n va endur petits electrodomèstics i joies. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van poder localitzar el vehicle sospitós on viatjava l’autor a Manlleu.

Els agents van escorcollar-lo i van localitzar una arracada que constava com a sostreta en una de les masies. Arran d’aquesta troballa i altres gestions d’investigació, el passat 22 de febrer els Mossos d’Esquadra van poder detenir el conductor.El detingut va quedar en llibertat el mateix dia, després de declarar en dependències policials, amb l’obligatorietat de presentar-se davant el jutge quan sigui requerit.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.