El bus exprés entre Barcelona i Vic es reforça amb noves expedicions

febrero 26 16:10 2016 Print This Article
El servei funciona des del passat mes d'agost

El servei funciona des del passat mes d’agost

El bus exprés.cat entre Barcelona i Vic (e12), que opera des de l’agost passat, oferirà a partir d’aquest dilluns 29 de febrer una expedició més d’anada i una de tornada de dilluns a divendres feiners i dues anades i dues tornades més els dissabtes, diumenges i festius.

Les noves expedicions dels dies feiners s’implanten per a reforçar els migdies. Així, una de les expedicions té sortida de Vic a les 14.15 hores i l’altra, de Barcelona a les 15.15 hores. Pel que fa al cap de setmana, els reforços són a les tardes: 18.00 hores i 20.00 hores des de Vic i 19.00 hores i 21.15 hores des de Barcelona. A més, dues expedicions dels dies feiners i quatre dels caps de setmana allarguen el seu recorregut fins a la parada del carrer Casp de Barcelona. Fins ara, sortien o arribaven a Sagrera.
Amb aquests reforços, la línia d’altes prestacions ofereix 40 expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners (excepte agost); 17 expedicions per sentit els dilluns i divendres feiners d’agost, i 11 expedicions per sentit els dissabtes feiners, diumenges i festius.
L’altra millora consisteix en noves expedicions que connectaran l’estació de Vic amb el nord d’Osona i que enllaçaran amb les expedicions de la línia e12. Hi haurà dues noves expedicions entre Torelló i Vic i quatre entre Vic i Torelló, de dilluns a divendres feiners.
El bus exprés Vic-Barcelona es va posar en servei l’1 d’agost de 2015. Durant els cinc mesos de funcionament d’aquesta línia s’han transportat 183.131 viatgers, fet que representa un increment del 10% respecte el mateix període de 2014.
  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.