Nou mesos de presó per l’exalcalde de CiU de Moià per delicte ambiental

febrero 25 18:10 2016 Print This Article
Josep Montràs, exalcalde de Moià

Josep Montràs, exalcalde de Moià

La jutgessa del Penal 2 de Manresa ha condemnat aquest dijous l’exalcalde de Moià Josep Montràs a nou mesos de presó per un delicte mediambiental. Segons la condemna, l’exbatlle va permetre l’abocament d’aigües residuals i industrials al Torrent de l’Ocella i aquestes van afectar greument l’ecosistema i la qualitat de l’aigua. El cas no ha arribat a judici perquè durant la vista prèvia, el ministeri fiscal, l’acusació particular, representada per l’Ajuntament, i la defensa han arribat a un acord. Després de reconèixer els fets, l’acord ha permès una reducció de la condemna dels tres anys que es demanava al principi a nou mesos. Tot i això, com que la pena no arriba als dos anys, Montràs no haurà d’entrar a presó. L’exbatlle també haurà de pagar una multa de 3.600 euros.

 

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.