Stradivarius ofereix 15 llocs de treball a Cabrianes

febrero 23 19:00 2016 Print This Article
Les naus d'Stradivarius a Cabrianes

Les naus d’Stradivarius a Cabrianes

El gegant tèxtil Inditex, a través de la seva pàgina corporativa, ha posat en marxa una operació de captació de nous empleats per al seu centre logístic al polígon Berenguer, 2 de Cabrianes dedicat íntegrament a la seva marca Stradivarius. Concretament ofereix 15 llocs de treball a molt diversos àmbits que van des dels administratius, patronistes, maquinistes, dissenyadors, tècnics en logística o models de patronatge.

Per optar a aquests llocs de treball cal entrar a la pàgina de recerca de feina del grup. En cas que sigui la primera vegada, Inditex demanarà introduir el teu currículum. Inditex compta en l’actualitat amb uns 400 empleats a Cabrianes.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.