Una crema de restes vegetals va originar l’incendi del gener a Balsareny

febrero 18 18:28 2016 Print This Article
Els agents rurals treballant sobre el terreny. Foto: Agents Rurals

Els agents rurals treballant sobre el terreny. Foto: Agents Rurals

Un incendi va cremar el passat 16 de gener una hectàrea de vegetació forestal a Balsareny , segons van informar els Bombers de la Generalitat. Aquest incendi, segons han explicat avui els Agents Rural, hauria estat causat per una crema de restes vegetals “sense mesures preventives”. Els Agents Rurals han determinat aquest origen després de finalitzar la investigació posterior al foc.

El foc es va produir a tocar del quilòmetre 44 de la BP-4313, de Balsareny a Súria per Argençola. Set dotacions terrestres i un helicòpter dels Bombers van treballar en l’extinció de les flames. Els Agents Rurals van detallar que l’incendi hauria cremat unes 0,97 hectàrees de pi blanc, roure, garric i matolls, i ja es sospitava que la possible causa seria una crema que s’hauria descontrolat a causa del vent.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.