Detenen a Castellbell i el Vilar un home i una dona amb 2’5 kg de marihuana

febrero 17 20:31 2016 Print This Article
La marihuana es va localitzar al maleter del cotxe

La marihuana es va localitzar al maleter del cotxe

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 15 de febrer a la C-16, al terme deCastellbell i el Vilar un home i una dona, de 28 i 31 anys i veïns de Santa Coloma de Gramanet i Barcelona, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Els fets van passar pels volts de les dues del migdia durant un control policial que s’havia muntat a la carretera C-16. Els agents van aturar un vehicle que, poc abans d’arribar al control, es va aturar sense cap motiu aparent. Durant l’escorcoll els agents van localitzar al portaequipatges una maleta que contenia 10 bosses plenes de marihuana. En total, hi havia 2,5 quilos d’aquesta substància.

Davant d’aquests fets, es van detenir les dues persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública. Els arrestats van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.