Cervesera del Montseny amplia instal.lacions a Sant Miquel de Balenyà

febrero 17 09:17 2016 Print This Article
Cervesa del Montseny organitza visites a les seves instala.lacions de Sant Miquel de Balenyà. Foto: Cervesa del Montseny

Cervesa del Montseny organitza visites a les seves instala.lacions de Sant Miquel de Balenyà. Foto: Cervesa del Montseny

La Companyia Cervesera del Montseny productora de la marca Cervesa del Montseny ha iniciat el 2016 amb un ambiciós pla de creixement que ja s’està deixant notar amb la important ampliació de les seves instal·lacions de Sant Miquel de Balenyà. La cervesera ha doblat la superfície el que permetrà a la companyia treballar d’una manera més eficient, augmentant la capacitat de producció i separant la zona de producció de l’àrea d’envasat. A més, la companyia osonenca té previst invertir 250.000 euros addicionals en l’adquisició de nous dipòsits fermentadors i instal·lant nova maquinària d’elaborar cervesa.
Tot plegat, expliquen des de l’empresa ha de permetre a Cervesa del Montseny fer front a una creixent demanda de
cervesa artesana, “un sector que està en ple desenvolupament al nostre país”. Les xifres de producció i vendes de la cervesera osonenca tenen actualment un creixement anual superior al 20%.
La Companyia Cervesera del Montseny està constituïda com una societat limitada laboral i és una empresa pionera a Catalunya en la producció de cervesa artesana. Ocupa a vuit persones i destina a l’exportació el 20% de la seva producció.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.