Bruno Oro convidat per la UManresa a fer una xerrada a alumnes de sis instituts del Bages

febrero 17 09:41 2016 Print This Article
L'actor i cantant Bruno Oro

L’actor i cantant Bruno Oro

L’actor i cantant Bruno Oro acomiadarà els alumnes de sis instituts del Bages de segon de batxillerat i de CFGS que participaran en la segona edició de l’ADE Day d’UManresa amb la conferència titulada ‘Reinventar-se per seguir’. Oro és el personatge que la universitat manresana ha convidat el dia 3 de març a fer la cloenda d’aquesta jornada, destinada a donar a conèixer, principalment els estudis d’Administració i Direcció d’Empreses, però també els de l’àmbit de les Ciències de la Salut o l’educació.

L’objectiu de l’ADE Day és que els alumnes de secundària que han de decidir el seu futur universitari entrin en contacte, de forma vivencial, amb les metodologies docents que s’utilitzen a UManresa. Per aquest motiu el programa d’actes inclou, a més de xerrades, tallers de simulació tant dels àmbits de la salut, com de l’educació i el món de l’empresa.

Acompanyats i guiats per un grup d’estudiants d’UManresa, alumnes procedents de sis instituts de la comarca del Bages  podran participar en un taller de que simularà un gabinet de crisi del departament de comunicació d’una empresa. Aquest taller serà dirigit pel professor dels estudis d’ADE i responsable del servei d’Emprenedoria d’UManresa, Marc Bernadich, i comptarà amb la col·laboració del director de Regió7, Marc Marcè. També s’han programat tres xerrades sobre els punts forts i febles de la nova Catalunya, que pronunciarà el professor dels estudis i responsable d’intercanvis del grau en ADE, Jordi Franch; sobre casos d’èxit d’estratègies de marca, a càrrec del professor col·laborador i expert consultor en estratègia empresarial, Francesc Rufas; i sobre l’experiència de Gerard Garreta, un exalumne dels estudis d’Empresa d’UManresa, que ha posat en marxa una granja d’ous ecològics a Puigcerdà.

Els alumnes que no estiguin interessats en els estudis d’ADE tindran la opció de triar entre un taller de simulació clínica que impartirà professorat dels estudis d’Infermeria, un altre sobre fisioteràpia a càrrec de la professora Olga Borao o dos tallers sobre educació.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.