L’exalcalde de Berga, Juli Gendrau nou director general de Prevenció, Extinció d’incendis i Salvament

febrero 16 16:09 2016 Print This Article
Juli Gendrau, el passat 14 de febrer en l'acte de traspàs de la Delegació del Govern a la Catalunya Central

Juli Gendrau, el passat 14 de febrer en l’acte de traspàs de la Delegació del Govern a la Catalunya Central

El Govern ha nomenat aquest dimarts l’exalcalde de CiU de Berga i exdelegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau, director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament. Nascut a Berga el 1969, Gendrau va ser regidor entre 1999 i 2007 de l’Ajuntament de Berga, on posteriorment va passar a ser alcalde fins el 2015. Paral·lelament, va ser delegat del Govern a la Catalunya Central entre el març del 2013 i el mes passat. Gendrau també és enginyer en Organització Industrial i enginyer tècnic industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), on també ha estat professor del Departament d’expressió gràfica com a docent en l’àmbit de la redacció i execució de projectes tècnics en l’enginyeria industrial.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.