Sallent ofereix menús econòmics al Casal per lluitar contra l’aïllament social de la gent gran

febrero 15 12:23 2016 Print This Article
Els menus s'oferiran al carrer Cristina, 2

Els menus s’oferiran al carrer Cristina, 2

A principis de març comença a Sallent una iniciativa que permetrà que qualsevol persona gran del municipi pugui anar a dinar a les instal·lacions  del Casal de la Gent Gran. La iniciativa promoguda pel grup de salut comunitària de Sallent, amb col·laboració de l’Ajuntament, i que s’anomena Dinars acompanyats, ofereix un servei de menjador al Casal de Gent Gran, a preu molt econòmic, per lluitar contra l’aïllament social.

L’Ajuntament, segons informa, facilitarà el transport adaptat a totes aquelles persones que ho sol·licitin per traslladar-se al Casal. Així es va explicar en la presentació el dimarts 9 de febrer a la Sala de Plens de les oficines municipals, on també es va recordar que l’equip de salut comunitària del municipi ha rebut un premi de Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària per la seva tasca en el projecte ASACO.

El servei de menjador del Casal de la Gent Gran demana inscripció prèvia per preveure el nombre de menús.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.