Talamanca nomena Muriel Casals filla predilecta a títol pòstum

febrero 14 20:54 2016 Print This Article
Muriel Casals va morir aquest diumenge

Muriel Casals va morir aquest diumenge

L’Ajuntament de Talamanca ha aprovat en sessió extraordinària i urgent celebrada aquest diumenge a la tarda declarar tres dies de dol per la mort de Muriel Casals i nomenar-la filla predilecta a títol pòstum

La declaració es justifica per què la diputada Muriel Casals, que va morir aquest diumenge, era una persona fortament lligada al poble. Es recorda que el poble va tenir-la com a pregonera de la Festa Major i també a l’acte institucional en “memòria dels patriotes catalans” que se celebra cada 13 d’agost al poble.

“Els que hem tingut la sort de conèixer-la mai no podrem oblidar el seu exemple vital i el seu compromís amb el país. És un referent ètic a seguir per tothom. El seu tarannà conciliador, la seva capacitat de gestionar la discrepància, la seva honestedat, senzillesa i discreció, fan que suposi una gran pèrdua pel Procés”, es diu a la moció aprovada a Talamanca.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.