Gràcies NacioDigital per atacar-nos des del primer dia!!

febrero 14 10:54 2016 Print This Article

RDCC_web_273x80Gràcies NacioDigital per donar-nos tan entusiasta benvinguda!

Aquest dissabte aquest diari es feia ressò del naixement de la Revista Digital de la Catalunya Central amb un article que titulava “El post-falangisme estrena portal de notícies a la Catalunya Central”.

Sincerament, no esperàvem que aquest modest projecte que neix amb la vocació d’obrir una finestra informativa i d’opinió local diferent de les comarques de la Catalunya Central, una finestra al marge del discurs únic dominant, pogués cridar l’atenció tan ràpidament. I menys d’una de les capçaleres digitals que millor representen aquest discurs monolític i àmpliament subvencionat per les institucions catalanes.

En tots cas, per una propera vegada, agrairíem als redactors de NacióDigital que es documentessin llegint alguns escrits publicats pel seu mateix mitjà. Potser així no ens atribuirien gratuïtament relacions amb un passat que nosaltres no reivindiquem.

Revista Digital de la Catalunya Central, igual que Revista Digital del Vallès i Revista Digital del Maresme són diaris digitals editats per Revista Digital del Vallès SL, societat creada el 2014.

Revista Digital del Vallès SL no té cap relació amb Tarafa Editora de Publicaciones SL que era qui va publicar el setmanari Revista del Vallès entre els anys 1977 i fins al seu tancament el 2013. Tots els arxius de Tarafa Editora de Publicaciones, societat ja inexistent, són avui propietat de l’Ajuntament de Granollers.

L’única relació és que alguns dels col·laboradors que feien possible aquell setmanari avui formen part de l’equip de Revista Digital. Altres, col·laboren en altres mitjans, entre ells NacioGranollers, del grup NacioDigital.

Gràcies NacioDigital per donar-nos tan entusiasta benvinguda!

Gràcies NacioDigital per ajudar-nos a explicar que a la Catalunya d’avui les veus diferents fan por al poder i als mitjans que viuen d’ell i per tant cal atacar-les des del primer dia.

Revista Digital Catalunya Central

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

4 Comments

 1. caspa lonia
  febrero 14, 17:03 #1 caspa lonia

  Nada mas casposo, rancio y golpista que ND

  Reply to this comment
 2. Muss
  febrero 14, 19:42 #2 Muss

  Mirant els opinadors ja es clara la orientacio

  Reply to this comment
  • Landau
   febrero 14, 21:36 Landau

   Exactamente igual que ND, TV3%, LV, …, que viendo sus colaboradores ya sabemos su orientación golpista

   Reply to this comment
 3. JoseP
  febrero 15, 13:50 #3 JoseP

  La prensa separatista no és gens original….tot el que no és de la seva òrbita és un franquista , un fatxa, un falangista… Sovint s’obliden, però, que entre les seves files hi ha il-lustres falangistes com Lluis Llach

  Reply to this comment

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.