El Gremi d’Electricitat, Fontaneria i Afins del Bages i Berguedà s’uneix al programa Reempresa

febrero 12 16:02 2016 Print This Article
El president del Gremi d’Electricitat, Fontaneria i Afins del Bages i Berguedà (GBB), Salvador Gol, i el secretari general de la Cecot, David Garrofé

El president del Gremi d’Electricitat, Fontaneria i Afins del Bages i Berguedà (GBB), Salvador Gol, i el secretari general de la Cecot, David Garrofé

El president del Gremi d’Electricitat, Fontaneria i Afins del Bages i Berguedà (GBB), Salvador Gol, i el secretari general de la Cecot, David Garrofé, han signat un acord de col·laboració per fer arribar el servei de Reempresa a les empreses instal·ladores agremiades que formen part d’aquesta organització professional.

A partir d’aquest mes, els emprenedors i empresaris agremiats podran adreçar-se als diferents punts d’atenció del Centre de Reempresa on rebran assessorament tant les persones que volen vendre la seva empresa com les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat. L’objectiu és, doncs, impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació.

“Tant important com la creació d’empreses és afavorir la continuïtat i el creixement de les ja existents”, expliquen des de la Cecot. En aquest sentit, el programa Reempresa, promogut per la Cecot, és un nou model d’emprenedoria i creixement empresarial que consisteix en un mecanisme segons el qual un nou emprenedor pren el testimoni en la gestió d’una companyia ja existent.

Aquesta iniciativa pionera a Espanya, es va posar en marxa el juny de l’any 2011 de la mà de la patronal catalana Cecot, de la Fundació Cp’ac amb el suport del Departament d’Economia i Coneixement i està co-finançat pel fons FEDER.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.