UManresa farà possible titular-se en Podologia i Fisioteràpia en 5 anys i mig

febrero 10 18:05 2016 Print This Article
La UManresa considera que la nova oferta millorarà la ocupabilitat en ámbits com l'esportiu

La UManresa considera que la nova oferta millorarà la ocupabilitat en ámbits com l’esportiu

La UManresa creix en oferta formativa i ho fa amb un esperit pràctic i innovador. A partir del proper curs 2016-2017, la Facultat de Ciències de la Salut del Campus Manresa de la UVic-UCC permetrà simultanejar els estudis de Podologia i Fisioteràpia per obtenir les dues titulacions en cinc anys i mig d’estudis. Aquesta, segons informen des de la UManresa, serà la primera oferta d’aquestes característiques a Catalunya . “Tenir els dos títols universitaris pot ser un avantatge en l’ocupabilitat en l’àmbit assistencial, policlíniques i centres de salut, en general, ja que donarà competències per a l’exercici tant de la fisioteràpia com de la podologia”, expliquen des de la UManresa per defensar la seva nova proposta.

El funcionament d’aquesta nova proposta consistirà en que els estudiants es graduaran en Podologia al final del quart any, i completaran l’itinerari de Fisioteràpia cursant un curs i mig més. Això implicarà una dedicació exclusiva als estudis, ja que les classes s’impartiran en horaris lectius de matí i algunes tardes a la setmana.

Un dels punts forts d’aquesta nova oferta formativa, expliquen des de la UManresa és que la Facultat de Ciències de la Salut disposa d’una Clínica Universitària pròpia. “Aquest equipament, concebut com un servei docent i alhora assistencial, permetrà als alumnes entrar en contacte directe amb l’aplicació pràctica dels tractaments multidisciplinaris aplicats als pacients. Hi tindrà un paper rellevant la recent creada Unitat de Salut i Esport, on ja hi treballen de manera interdisciplinària professionals de la Podologia i la Fisioteràpia”, comenten.

UManresa té en l’actualitat un total de 1.137 alumnes de grau de l’àmbit de les Ciències de la Salut. D’aquests, la majoria són de les titulacions de fisioteràpia (571) i d’infermeria (382). De podologia hi ha 104 alumnes i de logopèdia, 80.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.