Detingut un veí de Manresa per conduir begut i deixar una furgoneta en mig de l’autopista

febrero 10 07:42 2016 Print This Article

mossos12dUn home de 23 anys, nacionalitat boliviana i veí de Manresa va ser detingut pels Mossos el passat dissabte, dia 6, com a presumpte autor d’un delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol.

Els fets van succeir el mateix dia pels volts de les dues de la matinada quan un home va accidentar el seu vehicle a l’autopista C-58, al punt quilomètric 5,5 sentit Manresa, a l’altura de Ripollet. El conductor va fugir del lloc deixant una furgoneta blanca amb greus desperfectes i que ocupava els dos sentits de la via, el que creava un perill greu per a la circulació.

Una mossa fora de servei va veure com el conductor fugia corrents del seu vehicle després d’accidentar-lo. Davant el risc que hi havia va baixar del seu cotxe per tal d’ajudar a qui ho necessités i per regular el trànsit fins que arribessin els agents de l’Àrea Regional de Trànsit.
Un cop els mossos de trànsit van arribar al lloc dels fets van escorcollar l’automòbil i van trobar diverses factures amb les dades d’un home. Així mateix, l’agent fora de servei que havia vist l’accident va proporcionar una descripció acurada del conductor. Amb la informació obtinguda els mossos van iniciar una recerca de l’home per la zona.
Més endavant, es va localitzar a l’estació de Renfe de Cerdanyola del Vallès un home que coincidia plenament amb la descripció. Estava estirat en un banc i amb evidents signes d’haver pres begudes alcohòliques.

A més, les dades de l’home coincidien amb les que els agents van trobar dins de la furgoneta i per aquesta raó se li van fer les proves d’alcoholèmia que van donar un resultat de 0,60 mg/l en aire aspirat.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.