Rescatada una noia de Terrassa a Montserrat

enero 25 09:30 2016 Print This Article
Moment del rescat per part dels Bombers

Moment del rescat per part dels Bombers. Foto: Bombers

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest diumenge al matí una excursionista de 27 anys i veïna de Terrassa que s’ha trencat el turmell prop del Monestir de Montserrat (Bages), a tocar del pic de la Trona. L’avís s’ha rebut a les 11.51 hores i fins al lloc s’hi ha desplaçat un helicòpter amb efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers. La dona ha caigut mentre caminava pel Camí dels tres quarts amb un grup d’excursionistes i ha estat traslladada fins a l’aparcament del cremallera, on una ambulància l’ha recollit i l’ha portat a l’Hospital General de Manresa.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.