Un ciclista de Roda de Ter detingut per circular begut i fent ziga-zagues

enero 22 17:04 2016 Print This Article
El detingut va donar un nivell d'alcohol de 0'98

El detingut va donar un nivell d’alcohol de 0’98

Els Mossos d’Esquadra van denunciar administrativament el passat 17 de gener un home de 55 anys i veí de Roda de Ter (Osona) per conduir una bicicleta amb una taxa d’alcohol superior a la permesa. Els fets van passar pels volts de les 17.40 hores quan es va rebre una trucada al 112 alertant que a la carretera B-520 direcció Vic hi circulava un ciclista fent ziga-zagues. En localitzar el ciclista, els agents van comprovar que una dotació del SEM estava intentant atendre’l, ja que havia patit una caiguda lleu. Els mossos van comprovar que l’home presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques i la prova va donar un resultat de 0,98 mg/l, motiu pel quan se’l va denunciar administrativament.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.