Nou pas per digitalitzar totes les imatges de la Patum

enero 22 10:56 2016 Print This Article
gegants-patum

Ara es digitalitzen els gegants nous

El Patronat de la Patum ha aconseguit una nova subvenció de 3000 euros del Departament de Cultura per avançar en el procés de digitalització en tres dimensions de tota la imatgeria de la Patum. El projecte, iniciat a finals del 2014, té per objectiu fer una còpia el més semblant possible a l’original perquè, en cas que sigui necessari, es pugui fer una reproducció exacta dels elements de la comparseria. De moment, ja s’han digitalitzat els caps i les mans dels gegants vells, l’àliga i el cap de les guites. La nova actuació que s’està duent a terme aquesta setmana permetrà reproduir en 3D el cap i les mans dels gegants nous. Un dels avantatges del sistema que utilitza l’empresa barcelonina Nub3D és que no és gens invasiu, ja que fa servir la llum blanca per fer les reproduccions.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.