Detinguts a Centelles uns lladres que havian robat a dues cases de Sant Quirze de Besora

enero 22 11:11 2016 Print This Article

mossos-2Els Mossos d’Esquadra van detenir el 16 de gener tres homes d’entre 21 i 25 anys i veïns de Barcelona com a presumptes autors de dos robatoris amb força en domicilis de Sant Quirze de Besora (Osona). Els fets van passar el 16 de gener durant un control de pas que s’havia muntat al punt quilomètric 42, de la carretera C-17, a Centelles. Els agents van aturar un vehicle, amb tres ocupants, que duia al portaequipatges diferents estris per cometre robatoris amb força, com per exemple, tres tornavisos plans, dos parells de guants, així com diverses joies de dubtosa procedència. Les investigacions van determinar que els homes estaven relacionats amb dos robatoris a Sant Quirze de Besora.

Davant els indicis que els tres homes haguessin participat en algun robatori amb força ocorregut darrerament a la comarca, els agents van traslladar-los a comissaria per tal d’esclarir els fets. Posteriorment, agents de la unitat d’investigació de Vic van relacionar els tres homes amb dos robatoris amb força ocorreguts aquella mateixa tarda a la població de Sant Quirze de Besora. Els detinguts van passar el 17 de gener a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.