Detenen a Manresa un lladre que va quedar atrapat a l’interior del cotxe que volia robar

enero 07 18:44 2016 Print This Article
El lladre volia robar un cotxe aparcat al carrer Pla dels Ametllers

El lladre volia robar un cotxe aparcat al carrer Pla dels Ametllers

Agents de la policia local de Manresa han detingut aquesta nit passada un jove de 17 anys, veí de la capital del Bages, a qui han imputat un presumpte delicte de robatori amb força a interior de vehicle.

Els fets han ocorregut a quarts de dotze, quan la sala del 092 ha rebut una trucada comunicant que al Carrer del Pla dels Ametllers hi havia un jove dins un vehicle estacionat que estava donant cops molt violents a la lluna davantera.

En arribar les patrulles al lloc, segons expliquen des de la Policia de Manresa, van veure un jove que, en apreciar la presència policial, va arrencar a córrer en direcció al Carrer Barcelona, “comprovant els agents que al lloc d’on havia sortit el jove hi havia un turisme amb la lluna davantera trencada, la qual presentava diverses taques de sang”.

El jove , ple de sang i de vidres de cotxe trencats, va ser perseguit i detingut a l’alçada del carrer Barcelona. De les investigacions fetes i de les declaracions dels testimonis, es treballa amb la hipòtesi de que el jove hauria accedit a l’interior del vehicle i que un cop a l’interior, probablement com a conseqüència de la manipulació del pany per accedir-hi, es va activar el tancament centralitzat en tancar la porta, quedant el jove atrapat a l’interior, motiu pel qual va fracturar la lluna per poder sortir, essent detingut immediatament després.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.